Mutu nu este singur! "Este jucătorul care poate face diferenţa"

Deşi, după scandalurile iscate în ultima vreme, este considerat de toată lumea drept o influenţă negativă, Adrian Mutu nu este singur împotriva tuturor.

Conform site-ului italian sportal.it, Alessandro Gamberini, fundaşul formaţiei AC Fiorentina, nu consideră că este necesar ca românul să îşi ceară scuze pentru acţiunile sale.


"Scuze din partea lui Adrian? Nu este nevoie, echipa îl iubeşte. Avem încredere în el! Pierderea unui jucător precum Adrian Mutu ar fi riscantă pentru noi".

Deşi este conştient că există şi alte variante pentru postul atacantului din România, Gamberini îl consideră de neînlocuit pe Mutu.

"Pe postul lui pot juca şi Ljajic şi Jovetic. Trebuie să recunoaştem că forţa grupului ar scădea, pentru că atunci când este este apt poate fi jucătorul care face diferenţa".

Aceasta ar putea fi ultima şansă pentru decarul echipei naţionale. După toate escapadele lui Mutu, chiar şi conducerea echipei toscane este dispusă să se despartă de el.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com