Mutu, interzis la Malaga şi OM! Vezi ce înlocuitor i-a găsit Fiorentina

Mutu spera să rămână la Fiorentina, deşi sefii viola au recunoscut că e pus pe lista de transferuri: "Decizia îi va aparţine antrenorului", a declarat ieri directorul sportiv Pantaleo Corvino. Conform presei toscane, atacantul şi-a cerut scuze colegilor şi staffului tehnic şi promite revenirea la forna care l-a consacrat. Mutu are de ce sa tragă tare pentru a rămâne în Italia: spaniolii de la Malaga şi francezii de la
Marseille i-au închis porţile.

Una dintre echipele date la un moment dat ca viitoare destinaţie pentru Briliant a fost Malaga. Directorul sportiv al echipei antrenate de Pellegrini, Antonio Fernandez neagă interesul pentru român:

"În ceea ce îl priveşte pe Mutu, pot să spun că au fost doar speculaţii", a spus spaniolul pentru Tuttomercatoweb

Nici Marseille nu vrea să audă de Il Fenomeno! Conform celor de la La Provence, directorul sportiv al lui OM neagă interesul pentru Mutu: "Nu există niciun interes pentru atacantul Fiorentinei", scriu francezii.

Tuttosport notează că Fiorentina i-a găsit deja înlocuitor Briliantului: Diamanti în pole-position, scriu italienii

"Primul nume pe care Fiorentina îl are în vizor pentru înlocuirea lui Mutu este jucătorul Bresciei, Alessandro Diamanti. Preşedintele Gino Corioni l-a pus pe lista de transferuri", mai scriu cei de la Tuttosport

Sursa FOTO: firenzeviola.it

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com