Adrian Mutu, Crăciun în Caraibe

Doar zece zile de vacanţă are Adrian Mutu (31 de ani), mai precis până pe data de 28 decembrie, când formaţia italiană se va reuni pentru pregătirea returului din Serie A. “Briliantul” îşi va petrecere Crăciunul în Republica Dominicană, ţara de origine a soţiei lui, Consuelo.

Adrian Mutu şi fetiţele lui, Maya Vega (2 ani şi 7 luni - stânga) şi Adriana (4 ani) au petrecut şi vara trecută în Caraibe

Soare, plajă, palmieri şi multă odihnă. Sintetizând, se poate spune că aşa arată o vacanţă perfectă pentru Adrian Mutu, care zilele acestea va pleca împreună cu familia în Republica Dominicană, ţară aflată în zona Caraibelor. Libertatea a aflat, din surse apropiate atacantului român, că acesta a ales respectiva destinaţie ca loc de petrecere a Crăciunului în special pentru cele două fiice, Adriana (4 ani) şi Maya Vega (2 ani şi 7 luni).

Le-a făcut pe plac fetiţelor lui

“Vrea să-şi ducă fetele la plajă. Întreaga familie iubeşte căldura, iar acesta este unul din momentele propice de a profita de câteva zile însorite. A contat şi faptul că soţia lui este născută în această ţară. Într-un fel, se poate spune că Adrian va merge acasă”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul “Briliantului”. Mutu nu îl va lua cu el şi pe fiul său, Mario (8 ani), provenit din căsătoria cu Alexandra Dinu. “De fiecare dată, Mario îşi petrece Crăciunul alături de mama lui”, ne-a mai dezvăluit sursa noastră.

Contra lui Chivu, în ianuarie

Jucătorii Fiorentinei au intrat în vacanţă cu o zi mai devreme decât era programat, pentru că meciul pe care trebuiau să-l dispute ieri, contra lui Inter Milano, a fost amânat. Partida dintre Mutu şi Chivu se va juca pe 26 ianuarie.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com