Mutu în meciul cu Udinese: "Nu e nimeni care să mă ajute?"

Site-ul fiorentinanews.com notează că atacantul Adrian Mutu nu a putut face mai mult în duelul cu cei patru fundaşi adverşi în partida pe care echipa AC Fiorentina a pierdut-o în deplasare, scor 1-2, cu Udinese, în etapa a 16-a a campionatului Italiei.



Sursa citată i-a acordat nota 6 lui Mutu. "Prestaţia Fiorentinei se poate rezuma la ce a spus Mutu pe teren: Hei, nu e nimeni care să-mi dea o mână de ajutor?". Apelul său nu a fost auzit de colegi, Fiorentina părând o echipă blazată. Mutu nu a putut face mai mult în duelul cu cei patru fundaşi adverşi", a scris fiorentinanews.com.

Agenţia Datasport şi site-ul firenzeviola.it l-au notat cu 5,5 pe atacantul român. "Singur în ofensivă, Mutu nu a mai fost periculos. Zapata, Coda şi Benatia l-au controlat fărăr probleme. În final a devenit extrem de nervos", a scris Datasport.

"A intrat pe teren mult prea nervos şi a luat galben la un fault dur asupra lui Zapata. A fost izolat şi a avut prea puţine baloane disponibile. S-a văzut foarte puţin în joc şi pentru că s-a mişcat încet. Static", a notat firenzeviola.it.

Site-ul calciomercato.it i-a acordat nota 5 lui Adrian Mutu. "Abandonat printre fundaşii adverşi, românul nu a intrat prea mult în combinaţii", a scris calciomercato.it.

În schimb, site-ul calciotoscano.it l-a notat cu 4 pe atacantul român. "Mutu nici nu a existat pe teren", a scris calciotoscano.it.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com