Mihajlovici: "Mutu va fi vîndut de Fiorentina! În ianuarie!" » Ruptură!

Şefii clubului toscan i-au întors definitiv spatele atacantului, susţine Corriere dello Sport. Iar antrenorul echipei Viola s-a resemnat.

Reci de multă vreme, relaţiile dintre Adrian Mutu şi conducătorii Fiorentinei au îngheţat de tot. "Orice legătură s-a rupt", anunţă Corriere dello Sport, care dezvăluie că toscanii vor să scape de atacant. Şi nu vara viitoare. Acum, în această iarnă!



Potrivit cotidianului italian, chiar şi antrenorul Sinişa Mihajlovici, un fervent apărător al internaţionalului nostru, s-ar fi împăcat cu ideea unui transfer, afirmînd: "Mutu va pleca de la Fiorentina. Cînd? În ianuarie!". Precizînd în acelaşi timp: "Nu gratis. Va fi vîndut!". Pentru că jucătorul în vîrstă de 31 de ani mai are contract pînă în 2012, peninsularii nu vor să-l lase liber.


Ultima picătură

Conflictul, deja aprins de episodul "sibutramina" şi de scandalul cu chelnerul kosovar, ar fi luat amploare după o recentă declaraţie a atacantului: "Fiorentina mi-a propus prelungirea angajamentului pe cinci ani, dar eu vreau numai trei. Apoi, mă retrag". Cuvinte care i-au iritat pe şefi, şi aşa supăraţi pe el. "Lui Mutu nu i-am oferit niciodată o prelungire. Şi nici nu ne gîndim să o facem", l-a pus la punct directorul sportiv Pantaleo Corvino. Era semnalul că sfîrşitul e foarte aproape.

Napoli în pole-position
Potrivit Corriere dello Sport, Napoli este în pole-position pentru a-l transfera pe "tricolor" în mercato din ianuarie. "Clubul napoletan îl vrea pe Mutu şi are bani pentru a face cea mai bună ofertă Fiorentinei în pauza de iarnă", a scris jurnalul peninsular.

Becali nu ştie nimic?
Corriere confirmă ceea ce impresarul italian Enrico Fedele afirma zilele trecute: "Mutu este o ţintă bună pentru Napoli. Ştiu că îl urmăreşte şi are nevoie de el". Totuşi, impresarul Victor Becali pretinde că nu ştie nimic: "Şefii lui Napoli au numărul meu. Dacă erau interesaţi, îmi spuneau"

2 milioane de euro net anual e salariul lui Adi Mutu la Fiorentina

2012
e anul scadenţei contractului pe care "tricolorul" îl are cu formaţia Viola



Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com