ProSport: Cât va plăti Adrian Mutu ca să scape de acuzaţiile chelnerului!

Adrian Mutu (foto) va rezolva până la urmă problemele pe care le are cu chelnerul din Florenţa pe care l-a bătut după o noapte de distracţie într-un restaurant. Îl va costa însă cam jumătate din salariul pe o lună de la Fiorentina.
Chelnerul Racaj Berat are avocaţi care îl sfătuiesc foarte bine. Zilele trecute, Adrian Mutu s-a destăinuit unor apropiaţi că i-a propus lui Berat 15.000 de euro pentru a rezolva pe cale amiabilă problema. Acesta, prin apărătorii săi, i-a transmis însă atacantului Fiorentinei că oferta este ridicol de mică! Berat a solicitat, pentru a-şi retrage plângerea, nu mai puţin de 50.000 de euro! Atacantul Fiorentinei n-are încotro şi va accepta să plătească aceşti bani, pentru că altfel consecinţele penale pot fi foarte grave, Mutu fiind pasibil de a face chiar şi închisoare.


Scapă totuşi ieftin

Oricum, chiar şi 50.000 de euro pare un cuantum rezonabil, dat fiind că, imediat după incident, apăruse varianta că victima lui Adrian Mutu va solicita dublu pentru a stinge duelul din justiţie cu Mutu.
În dimineaţa zilei de 23 octombrie, la ora 05:00, Adrian Mutu se afla încă într-un club de noapte din Florenţa, unde a început un conflict verbal cu Berat. L-a chemat apoi afară pe chelnerul care îl servise până atunci, l-a culcat la pământ cu câteva lovituri cu pumnul, după care i-a aplicat şi câteva picioare. Berat s-a ales cu o fractură de piramidă nazală şi cu mai multe contuzii şi răni pe faţă şi la cap, ajungând la spital. Mutu avea să invoce ulterior că a fost provocat de respectivul chelner, care l-a jignit pe tema naţionalităţii.

3 ani şi trei luni ar fi pedeapsa cea mai aspră pe care ar putea-o primi Adrian Mutu din partea justiţiei italiene

125 de mii de euro este salariul pe care Adrian Mutu îl primeşte lunar la Fiorentina

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com