Adrian Mutu joacă tare! "Eu vreau să joc doar la Fiorentina, nicăieri altundeva"

În timp ce Fiorentina face tot posibilul să-l vîndă pe Adrian Mutu în această iarnă şi e dispusă să negocieze cu oricine ar da un preţ de la 5 milioane de euro în sus, jucătorul pare cel mai reticent la mutare!

Cei de la Fanatik, din Turcia, şi La Nazione, din Italia, au scris că Galata şi Fiorentina discută transferul lui Mutu pentru o sumă de circa 5 milioane de euro, confirmînd anunţul făcut de directorul sportiv Pantaleo Corvino "nu i-am propus nicio prelungire de contract lui Mutu şi vrem să-l vindem în această iarnă".



Există însă cineva care se împotriveşte.Fiorentinanews.it anunţă că Adrian Mutu a ţinut să declare din Santo Domingo, SUA, acolo unde petrece Sărbătorile alături de familie că "eu nu vreau să joc în altă parte în afară de Fiorentina", o declaraţie care sigur gîdilă orgoliul fanilor din Florenţa, care l-au susţinut permanent, dar îi şi încurcă pe conducători. Aceeaşi sursă îl citează şi pe impresarul Victor Becali, care ar fi spus pe 26 decembrie, seara, că Mutu nu vrea să joace la altă echipă.

Pare mai degrabă un joc al celor două părţi, Fiorentina sperînd să obţină bani frumoşi dintr-un transfer sau măcar o diminuare a salariului dacă tranzacţia nu se rezolvă, în timp ce Mutu forţează o prelungire a contractului pe care italienii ar putea să o propună numai să nu-l piardă gratis pe fotbalistul care împlineşte 32 de ani pe 8 ianuarie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com