Adrian Mutu şi familia, Crăciun la 40 de grade

Fotbalistul a realizat, în exclusivitate pentru numărul de ianuarie al revistei Unica, o şedinţă foto specială în casa din Miami, alături de cele două fiice şi soţia lui, Consuelo.


Adi Mutu le deschide cititoarelor revistei Unica uşa casei din Florida, unde se relaxează alături de familie, ori de câte ori timpul îi permite. Proprietatea din Miami, Coral Gables, valorează peste un milion de dolari, este înconjurată de vegetaţie luxuriantă şi beneficiază de suficient spaţiu de joacă pentru cele două fetiţe ale familiei Mutu – Adriana Lea (4) şi Maya Vega (2).

Vacanţa de iarnă îi va prinde pe membrii familiei Mutu chiar sub soarele Floridei sau în Santo Domingo, Republica Dominicană, acasă la Consuelo, pentru că nici ei şi nici lui Adi nu le place frigul. „De obicei, de Crăciun, ne strân¬gem în casa părinţilor mei: bunicii, cei 18 nepoţi ai tatălui meu, nepoţii unchilor mei, fraţii mei, cumnaţii¬ şi verii. Facem schimb de cadouri, dansăm, cântăm şi mâncăm mult. Mâncărurile domini¬ca¬ne specifice Crăciunului sunt friptura de porc, curcan cu marmeladă la cuptor, orez cu mazăre, porumbel şi cocos şi prăjituri de ba¬na¬ne“, povesteşte Consuelo.


Portretul fotbalistului şi al familiei lui din Unica este scris chiar de sora lui mai mare, Laura, care a îmbrăţişat o carieră jurnalistică. Astfel, aflăm cum era Adi Mutu în adolescenţă, de cine s-a îndrăgostit prima dată şi cum a cheltuit primul salariu de fotbalist, iar de la Consuelo a aflam cum a cucerit-o soţul ei. „M-a cucerit cu zâmbetul, cu bunătatea, cu felul original de-a fi. Cel mai mult admir la el tandreţea faţă de copii, dorinţa de a oferi şi faptul că reuşeşte să facă tot ce-şi propune. Ne completăm reciproc. Ne este foarte bine împreună“.


Fotografii exclusive din casa de la Miami şi mai multe amănunte din viaţa lui Adrian Mutu găsiţi în numărul de ianuarie al revistei Unica, care a apărut pe piaţă astăzi (21 decembrie).


Sursa: Adrian Mutu şi familia, Crăciun la 40 de grade : Editorial : Unica

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com