Ziarul ring - Mutu, Paste alaturi de socrul sau

Consuelo şi Adrian Mutu au programat o petrecere în familie cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte. După ce a reuşit să dea o fugă în Republica Dominicană la familia soţiei sale, care şi-a serbat şi ziua de naştere, “Briliantul” şi-a convins socrul să-i întoarcă vizita de Paşte. De Înviere, la Florenţa, vor veni şi părinţii săi.


De Paşte, sărbătorit, în acest an, şi de catolici, şi de ortodocşi, în aceaşi zi Mutu dansează în familie după ce va lua Lumină de la o biserică din Florenţa. Fotbalistul organizează o petrecere la restaurantul său, Nove, şi împreună cu el şi cu soţia vor fi părinţii săi, Rodica şi Spiridon, dar şi socrul său, Leonardo Matos Berrido. Conform unor apropiaţi ai atacantului Fiorentinei, Mutu a insistat şi l-a convins pe socrul său să-i întoarcă vizita făcută săptămâna trecută la Santo Domingo, iar Matos Berrido va fi prezent la Florenţa de Înviere. Rodica Mutu se află în superbul oraş toscan pentru a se ocupa personal de pregătiri. Mama “Briliantului” îşi va etala şi calităţile de gospodină pentru a pune pe masa de Paşte tradiţionalele preparate româneşti: sărmăluţe, drob şi friptură de miel, ouă roşii şi salată de boeuf. Toate astea vor fi acasă la Adrian Mutu, pentru că adevărata petrecere va fi la restaurantul “Briliantului” din oraşul lui Michelangelo.

Răsplata pentru Mihajlovici

După ce şi-a ispăşit etapa de suspendare etapa trecută contra lui Milan, Adrian Mutu revine duminică în garnitura de bază a Fiorentinei, într-un meci decisiv pentru Liga Europa, împotriva lui Juventus. Presa din Italia prefaţează partida făcând referire la Mutu. “90 de minute pentru a scrie viitorul. 90 de minute pentru orgoliu şi, mai presus de orice, 90 de minute pentru a anula multele aspecte negative din acest sezon, de la suspendarea pentru dopaj cu sibutramină până la excluderea de o lună din lot de către club. Adrian Mutu vrea să câştige acest meci. Pentru Florenţa, oraş cu care a făcut, din ianuarie, un fel de pact de onoare parafat cu un tricou care a devenit un simbol al apartenţei, dar în special pentru el însuşi”, notează “Corriere dello Sport”. Ziarul mai menţionează că Mutu vrea să se revanşeze faţă de Sinişa Mihajlovici, care l-a învoit să plece la Santo Domingo.

Mutu contra Del Piero

Cotidianul “La Repubblica” face o comparaţie între Mutu şi jucătorul lui Juve, Alessandro Del Piero, într-un articol intitulat “Clasă, talent şi lovituri de geniu”. “Fiorentina - Juventus este şi duelul dintre două talente extraordinare, ambele cu numărul 10 pe tricou, ambele decisive. Juventinul are clasă în teren şi în afara terenului. Simţul puterii fără să îşi piardă capul. Un om raţional, în geniul său. Campionul tuturor. Mutu este total diferit. Nu în teren, în viaţă. Fluierat practic pe toate stadioanele din Italia, apare în ziare nu numai pentru ceea ce face minunat pe teren. Dopaj, amenzi şi incidente. Adrian este o persoană complicată. Dar plină de talent. Românul este putere, răutate, concretizare. Del Piero înscrie mult, dar este diferit. Mai multă clasă pură, mai puţin instinct. Un lucru îi uneşte: personalitatea”, scriu italienii.

Flachi îi cere un gol

Fost fotbalist al Fiorentinei, Francesco Flachi îi cere prietenului său, Adrian Mutu, un gol în poarta lui Juventus. “Mutu a depus multe eforturi în aceşti ani. Sper că le va putea face o mare bucurie suporterilor «viola», cu un gol în poarta echipei Juventus. La meciul cu AC Milan s-a simţit absenţa lui, mai ales în situaţiile de unu la unu”, a afirmat Flachi. După derby-ul cu Juventus, Fiorentina mai are un meci de foc, în Ajun de Paşte, în Sardinia, contra lui Cagliari, echipă care şi ea visează la Liga Europa.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com