Maxi Lopez în locul lui Mutu? La Nazione scrie că "tricolorul" nu mai are viitor la Fiorentina

Adrian Mutu şi Alberto Gilardino nu-şi mai justifică salariile pe care le iau la Fiorentina. Aceasta e concluzia la care a ajuns cotidianul La Nazione: "Amîndoi o costă pe Fiorentina cinci milioane de euro net pe an. Şi pentru ce?".

Cuplul de atacanţi atît de temut altădată e acum în criză. "Împreună au marcat doar 15 goluri: 11 le-a bifat Gilardino, 4 Adrian. Prea puţin în raport cu numărul ocaziilor avute", a punctat ziarul citat, care invită conducerea clubului să aibă în vedere aceste cifre la sfîrşitul sezonului, cînd a fost anunţată o adevărată revoluţie la echipă.

La Nazione crede că "vremea acestui cuplu faimos a trecut. E nevoie de sînge proaspăt". Iar Corriere della Sera, ediţia de Florenţa, anunţă că Fiorentina i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Mutu: Maxi Lopez, de la Catania.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com