Mutu, subiect de scandal in Italia

Adrian Mutu e implicat intr-un nou scandal. De aceasta data, insa, in calitate de victima.

Fotbalistul roman a primit un cartonas galben in partida dintre Cesena si Fiorentina si va rata meciul cu AC Milan, din cauza cumului de cartonase.

Avertismentul primit de atacantul Fiorentinei este contestat de mai multi oameni de fotbal din italia, printre care si doi fosti arbitri.


"Cartonasul incasat de Mutu mi se pare gresit acordat, pentru ca atacantul roman n-a avut nicio intentie de a-si lovi adversarul", a spus fostul arbitrul Massimo Chiesa, la Radio Blu.

Un alt ex-central, Graziano Cesari, nu l-ar fi sanctionat nici el pe Mutu: "E un cartonas absurd. Gestul romanului a fost corect si nu merita sa fie penalizat".

Intalnirea dintre AC Fiorentina si AC Milan, din etapa a 32-a a campionatului italian de fotbal - Serie A, va avea loc duminica seara, de la ora 21:45.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com