Mutu își ia vilă în Puglia!

Cred că deja v-ați săturat de clișeul "Briliantul a strălucit", dar exact asta a făcut Mutu în meciul cu Luxemburg. Deși ar fi fost de preferat să-și arate proprietățile de piatră prețioasă în meciul cu Bosnia, măcar ne-am mai spălat și noi rușinea într-un meci fără miză.


Dar, să revenim la subiectul articolului de azi. În timp ce alte personaje din lumea fotbalului și-au achiziționat case în stațiunile de vacanță exclusiviste ale Italiei sau ale Franței, se pare că decarul nostru, contrar așteptărilor, și-ar dori o proprietate într-o zonă mai liniștită a peninsulei, neînțesată de cluburi, Ferrari-uri și june tunate fără număr, adică exact genul de atracții "turistice" pe care le asociam cu Adrian.

Deține și un apartament la Miami

Regiunea care i-a trezit sportivului apetența pentru odihnă de modă veche se află în sudul Italiei, între Marea Ionică și Marea Adriatică, se numește Apulia sau Puglia și cuprinde "tocul" și "pintenul" marii cizme. Deocamdată nu știm în care dintre cele cinci provincii ale regiunii vrea să-și cumpere stranierul căsuța de vacanță mult visată, dar până la urmă alegerea lui nu mai pare stranie dacă ne aducem aminte că deține un apartament la Miami, unde dă fuga cum are mai mult timp liber, fiind un client fidel al cluburilor, până dimineața. Acum a găsit o alternativă la agitația din SUA relaxare și concedii odihnitoare cu familia, bona, cățelul, purcelul și ce-o mai avea el prin ograda în Puglia.

Sursa: Revista Star

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com