Presa italiană îl face praf pe Mutu: "Nu a contat în joc!"

Atacantul Adrian Mutu a fost mai puţin incisiv decât de obicei în partida terminată la egalitate de Fiorentina, scor 0-0, cu Juventus Torino, dar a rămas important în economia jocului formaţiei sale.


Site-ul italian l-a notat pe Mutu cu 6, în timp ce Datasport, calciomercato.it, tuttomercatoweb.com şi violanews.com i-au acordat românului nota 5.5.

"Puţine tentative şi deseori slabe de a-l învinge pe Buffon", scrie Datasport despre atacant.

Calciomercato.it consideră că Mutu a avut dăruire, dar nu a reuşit să concretizeze ceea ce şi-a dorit şi condiţia sa fizică încă nu este la nivel maxim.

Tuttomercatoweb.com notează că Adrian Mutu a irosit câteva ocazii. "Pare pe punctul de a zdrobi lumea şi apărarea echipei Juventus cu acceleraţiile sale, dar mereu lipseşte ceva pentru ca acest lucru să se întâmple", menţionează fiorentinanews.com, care l-a notat cu 6 pe atacant.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com