Mutu, ca si plecat de la Fiorentina

Adrian Mutu are zilele numarate la Fiorentina, atacantul roman urmand a fi vandut de toscani la finalul acestui sezon.

Cel putin asa anunta agentul Enrico Fedele, care sustine ca Fiorentina a primit mai multe oferte pentru a-l ceda pe "Briliant".


"Fiorentina are jucatori cu calitati extraordinare, dar a avea astfel de jucatori nu inseamna neaparat sa fii o echipa adevarata. Fiorentinei ii lipsesc jucatorii de caracter si de inima. Fiorentina are jucatori care joaca bine, de finete, dar carora le lipseste rautatea pe teren. Mihajlovici trebuie sa lucreze inainte de toate la acest aspect. Cred ca Mutu si Gilardino vor pleca, la fel si Vargas. Pentru roman sunt mai multe oferte, printre care si din Turcia", a declarat agentul Enrico Fedele pentru Radio Toscana.

Mutu a avut evolutii slabe in ultimele partide ale Fiorentinei iar sefii echipei s-au decis - il vor vinde pe roman pentru ca in sezon urmator tinerii Jovetici si Ljajici sa aiba asigurat locul de titular.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com