George Stanca: Dragă Adrian Mutu

Se cunoaşte că ai revenit la echipa Naţională a României.

Unu: ai dat două goluri cu imensa echipă de aşi ai marii puteri fotbalistice mondiale Luxemburg. Şi, doi, au reînceput scandalurile interne în echipă. Intrigile. Bârfele. Manevrele. Ai venit cu pretenţii de căpitan şi te simţi lezat că nu ai fost. În afară de conferinţa aia de presă a ta, plină de penibile scuze formale, de parcă cereai scuze unor piţipoance că le-ai dat preţul greşit, un om cu bun simţ ar fi ţinut ciocu' mic.

Căci, tu ai mari datorii faţă de poporul român. (Exagerez, de parcă ai fi Băsescu). Reiau... ai datorii faţă de publicul românesc. Ce!?, ai dat două boabe cu Luxemburg şi ai uitat de meciul umilitor cu Serbia, unde eşti acuzat de "vânzător şi trădător"!?

Atenţie, nu o spun eu, nu mi-o asum, ci o parte din lume, presă, colegi, specialişti, chibiţi. Păi, să dai două cu Luxemburg e egal cu să iei 5 cu sârbii şi tu să nu faci nimic?!

Chiar ne crezi tâmpiţi, Mutule!? Gata, ai re-venit!, faceţi loc, a venit Mutu la joc! Ferea! Daruri nepreţuite, aur, cristale, smaralde, diamante pe tăvi de argint, a venit Cadâna!

Da-ţi-i şi decizia să facă el echipa, daţi-i-o şi pe Miţa Cur-de-Fier la încălzire! Ba, da-ţi-i şi banderola de căpitan! Nu zice nimeni că nu eşti cel mai bun, că nu eşti util, că eşti poate indispensabil, dar după câte nenorociri ai făcut, mai ţine şi tu clonţu-n stern.

Că-mi epuizez spaţiul tipografic dacă doar ţi le enumăr! Şi publicul ăsta minunat, românul manipulabil, duodenul mioritic pe care crezi că te bazezi - Mu-tu!, Mu- tu!.. - Doamne, cum l-ai sedus la Piatra! Pi dânsul, pi public. Dar, nu pricep de ce nu ai făcut-o în Bosnia, singur cu portarul.

Putea fi 2-0 şi meritai toate huiduielilie tenacilor, primitivilor bosniaci şi adevărata adulaţie a noastră. Nu glorietta aia roz bon-bon de la poalele Pietricicăi, că mereu te-ai simţit bine la poale.

Aşa că Adi, lasă comentariile, pretenţiile. Joacă şi taci. Fii mut, Mutule! Lasă tu cine e sau nu antrenor, lasă fiţele de care eşti dependent şi concentrează-te numai la joc. Dacă tu reuşeşti să califici acum echipa, de unul singur, eşti un adevărat erou român. Dacă nu, vei suge cu paiul din siropul călduţ al victoriei istorice de la poalele Pietrişicăi.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com