Mutu, printre cele mai mari greşeli din cariera lui Mourinho!

Jose Mourinho este probabil cel mai spectaculos antrenor din lume, din toate punctele de vedere. Încă de când a scos capul în fotbalul mare, antrenorul portughez a impresionat prin discursul său neoboşnuit, dar şi prin rezultate. "The Special One" este considerat un garant al succesului, Mourinho reuşind să adune trofee peste trofee într-un timp relativ scurt.

A făcut însă şi multe greşeli de-a lungul carierei. Site-ul bleacherreport.com a făcut un top 10 cu decizii mai puţin inspirate luate de Mourinho. Printre acestea se numara si fotbalistul Fiorentinei, Adi Mutu.


2. Adrian Mutu
În 2003, Chelsea a plătit 15 milioane de lire sterline pe atacantul român. Însă într-un singur an, Mutu a picat în disgraţie după ce s-a drogat. Internaţionalul român a fost suspendat atunci, însă Mourinho a ales să-i rezilieze contractul. Ulterior, Mutu şi-a demonstrat valoarea la Juventus, dar mai ales la Fiorentina. Totuşi, Chelsea trebuie să primească daune în valorea de 17 milioane de euro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com