Adrian Mutu nu mai strălucește

Italienii sunt îngrijorați din cauza formei sportive a lui Adrian Mutu (32 de ani), care nu a dat satisfacție în ultima vreme.


Adrian Mutu a jucat o repriză, astăzi, pentru Fiorentina în amicalul cu formația de amatori Casette d’Ete (10-0) și, chiar dacă a marcat un gol, nu a reușit să-i impresioneze pe jurnaliștii prezenți la meci. Dimpotrivă, ziariștii site-ului violanews.com s-au arătat dezamăgiți de lipsa de strălucire a ”Briliantului”.

”Doi atacanți ai Fiorentinei nu au prea strălucit: Mutu a reușit rar să-și depășească adversarul direct, chiar dacă acesta nu era un fundaș de talia lui Nesta. Același lucru se poate spune și despre Gilardino, chiar dacă a marcat două goluri pe final”, a scris sursa citată.

Din cauza evoluțiilor slabe din ultima vreme, în presa peninsulară s-au înmulțit zvonurile care susțin că Fiorentina intenționează să se despartă de Adrian Mutu la sfârșitul acestui sezon, chiar dacă atacantul român a declarat că visează să-și încheie cariera la formația toscană.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com