Adrian Mutu merge iar la tribunal!

Berat Racaj, chelnerul bătut de „Briliant“ într-un club de lux din Florenţa, l-a dat în judecată pe român pentru vătămare corporală. Victima şi avocatul său vor ca acest caz să fie judecat la tribunal, existând riscul ca Mutu să mai aibă parte de o „suspendare“, de data asta cu iz penal.

Fantomele trecutului îl bântuie din nou pe Adrian Mutu! Cotidianul „La Nazione" a scris, ieri, că atacantul român şi albanezul Berat Racaj (chelnerul bătut de vârful Fiorentinei la 23 octombrie anul trecut în clubul Full Up) nu s-au înţeles pe cale amiabilă, iar cazul va merge în instanţă. Cum rănile chelnerului au necesitat o perioadă de 25 de zile de spitalizare,Curtea s-a autosesizat, dar avocatul lui Racaj a depus şi el o solicitare pentru a-l acţio­na în judecată pe fotbalistul în vârstă de 32 de ani.

S-a zgârcit la 10.000 de euro

Acum, lovitura de graţie pe care albanezul şi avocatul său i-o pregătesc lui Mutu este mutarea procesului din faţa magistraturii, în faţa tribunalului. Asta pentru că Racaj s-a operat la 7 aprilie pentru deviaţia de piramidă nazală şi a necesitat alte 20 de zile de recuperare, depăşind iar pragul dintre răni uşoare şi răni grave. Amploarea pe care a luat-o această situaţie este şocantă, având în vedere că Mutu are un salariu de două milioane de euro pe sezon la Fiorentina, iar daunele solicitate de Berat Racaj au fost minime.Avocatul albanezului a povestit, anul trecut, că i-a cerut „Briliantului" 10.000 de euro pentru operaţia clientului său, dar n-a primit niciun răspuns!

La o „triplă" de Antognoni

Adrian Mutu este la doar trei reuşite distanţă de locul patru în topul celor mai prolifici marcatori din istoria Fiorentinei, ocupat în acest moment de Giancarlo Antognoni, cu 72 de goluri. Dacă repetă evoluţia bună din meciul cu Luxemburg, când a marcat o „dublă", decarul „viola" ar putea atinge acest prag în meciul de azi cu Cesena (ora 16.00, în direct la Digi Sport), echipă la care putea ajunge în această iarnă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com