Adi, ce căutai pe jos?

Adrian Mutu (32 de ani) a fost cel mai slab jucător al Fiorentinei în deplasarea de la Cesena. Pe lângă faptul că nu i-a ieşit nimic, “Briliantul” a primit şi un cartonaş galben, din cauza căruia va rata meciul cu Milan, din etapa viitoare.



“Mutu trebuie să uite cât mai repede partida cu Cesena”, a scris cotidianul Corriere dello Sport după prestaţia dezamăgitoare a atacantului român. “Briliantul”, căruia La Nazione i-a dat nota 4,5, cel mai mic calificativ acordat jucătorilor Fiorentinei, nu a fost în apele lui şi s-a enervat teribil când a primit prea uşor un cartonaş galben.


Bun pe post de «cloşcă»

Din cauza acestui avertisment, care îi interzice să joace, duminică, în partida cu AC Milan, Mutu s-a prăbuşit pe gazon, cu capul în pământ. În ciuda prestaţiei slabe, “Briliantul” a fost lăudat de Luciano Moggi, care crede că românului i s-ar potrivi de minune rolul de “cloşcă”. “Fiorentina are viitorul asigurat, cu Mutu în rol de «cloşcă». Sub aripile talentatului fotbalist român pot creşte tinerii jucători ai echipei viola”, a declarat Moggi

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com