Încă o piesă rezolvată în transferul lui Mutu la Kuban: Fiorentina i-a găsit înlocuitor!

Chiar dacă a avut evoluţii apreciate de la revenirea pe teren pentru Fiorentina, se pare că zilele lui Adrian Mutu la gruparea toscană sunt numărate. Presa din Italia susţine că atacantul român va fi vândut la Kuban Krasnodar, acolo unde este dorit de Dan Petrescu.

Calciomercato a anunţat şi preţul pe care ruşii sunt dispuşi să-l plătească pentru Mutu: 6 milioane de euro. Dacă la început părea o simplă speculaţie, plecarea lui Mutu în Rusia ar putea prinde contur.


Se pare că Fiorentina i-a găsit deja înlocuitor "Briliantului", anunţă Corriere dello Sport. Este vorba de atacantul lui AS Roma, Mirko Vucinic, care este principala ţintă a lui Pantaleo Corvino în vară.

Pe lista jucătorilor care ar putea pleca de la Fiorentina se află şi Alberto Gilardino, care a primit o ofertă de la Juventus.

Cu toate acestea, atât Mutu, cât şi Gilardino şi-au manifestat în continuare dorinţa de a rămâne la Fiorentina, scrie sursa citată. Mutu mai are contract cu gruparea "viola" până în 2012.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com