Ziarul ring - Asalt la “Briliant”

În ciuda problemelor pe care le-a avut în ultimii doi ani, Adrian Mutu nu duce lipsă de oferte. Revenirea pe teren după suspendările ispăşite a demonstrat că “Briliantul” nu este nici pe departe un fotbalist terminat aşa cum multă lume ar fi crezut. Mutu este curtat de Cesena, echipă care l-a mai dorit şi în perioada de mercato.




Adrian Mutu ar putea să-şi schimbe echipa la începutul anului viitor. Clubul care îl doreşte cu insistenţă este Cesena, grupare la care românul ar fi putut ajunge încă din ianuarie. Cesena, la care în trecut a evoluat şi Daniel Pancu, pregăteşte o nouă ofertă pentru internaţionalul român, în speranţa că în vară va reuşi să convingă gruparea toscană să renunţe la jucător. “Conform unor informaţii aflate de Tuttomercatoweb, clubul, care trebuie să încheie sezonul realizând obiectivul de a se menţine în Serie A, ar pregăti deja un nou asalt pentru atacantul român, în scopul de a convinge Fiorentina să renunţe la jucător. Mutu a mai fost la un pas de a ajunge la Cesena în perioada de mercato din ianuarie, înainte ca negocierile să pice după rezolvarea disputei dintre atacant şi clubul său”, notează Tuttomercatoweb. În ianuarie, Mutu a fost scos din lotul Fiorentinei timp de o lună după ce a refuzat să se antreneze pentru că nu era lăsat să plece pe gratis la un alt club din Italia. El dorea să se transfere la Cesena, oficialii grupării ajungând la o înţelegere cu fostul impresar al jucătorului, Victor Becali.

Jură credinţă pe viaţă Fiorentinei

Într-un interviu acordat pentru “Corrierre dello Sport”, Adrian Mutu spune că nu se gândeşte să plece din Florenţa. “Vreau să rămân, şi încă mult timp. M-am decis să fiu cuminte şi voi alege împreună cu soţia şi clubul”, a spus românul despre situaţia în care ar fi trebui să aleagă vreo ofertă.

Sininşa ar fi vrut mai mult

Tehnicianul Fiorentinei, Sinişa Mihajlovici, a declarat, după meciul cu Juventus Torino, scor 0-0, în care Adrian Mutu a fost integralist, că se aştepta la mai mult din partea românului. “Mă aşteptam la mai mult de la Mutu, chiar dacă a făcut un joc bun. Băieţii au jucat foarte bine încercând să câştige, am dat totul”, a spus Mihajlovici.

Criticat de presă

Prestaţia lui Adrian Mutu din meciul cu Juventus a fost caracterizată de presă drept mai puţin incisivă ca altădată. “Puţine tentative şi deseori slabe de a-l învinge pe Buffon”, a scris Datasport. “Pare pe punctul de a zdrobi lumea şi apărarea echipei Juventus cu acceleraţiile sale, dar mereu lipseşte ceva pentru ca acest lucru să se întâmple”, a notat Fiorentinanews.

Regretă episodul “cocaina”

În interviul dat pentru “Corrierre dello Sport”, Mutu a vorbit şi despre greşelile făcute în carieră. Românul spune că “tâmpeniile se fac din instinct pentru că nu ai timp să iei decizii”. Întrebat despre cea mai mare greşeală din viaţa sa pe care n-ar repeta-o, atacantul Fiorentinei a răspuns fără ezitare: “Cocaina va rămâne o pată de neşters”. Mutu a explicat şi de ce suporterii îl iubesc în ciuda greşelilor pe care le-a făcut: “Pentru că pun suflet şi pasiune când joc şi asta-i interesează pe fani în primul rând. Contează şi ce faci în afara terenului, desigur. Aşa este Florenţa. Dacă se îndrăgostesc de un jucător, poţi să dărâmi şi Domul, nu-şi mai schimbă părerea. Dacă nu te iubesc, te fluieră”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com