Mutu, pus pe lista de transferuri de Fiorentina!

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a scris în ediţia de astăzi că atacantul român Adrian Mutu va fi pus pe lista de transferuri a Fiorentinei la vară, măsura făcând parte din strategia de întinerire a echipei gândită de gruparea toscamă. Conform sursei citate, înlocuitorul lui Mutu va fi muntenegreanul Stevan Jovetic, 21 de ani, considerat viitorul star al echipei Viola


"În ianuarie, Fiorentina i-a dat ultima şansă, iar el a răsplătit clubul cu multe promisiuni şi puţine goluri: numai patru. Mai are încă un an de contract cu Viola şi ideea de a rămîne nu îi displace, mai ales că suporterii îl adoră. Dar, dacă se va simţi indezirabil, va încerca o soluţie alternativă. Deocamdată, oferte sînt din afara Italiei", scrie Gazzetta.

Italienii susţin că Mutu este tentat de un contract bănos în Arabia, dar se teme că dacă va părăsi Uniunea Europeană va pierde litigiul cu Chelsea, care îi cere 17 milioane de euro în urma scandalului scandalul "cocaina": "Momentan, sancţiunea e suspendată şi e dificil de crezut că din Anglia se va cere excluderea fotbalistului. Mutu ar face imediat recurs, acuzând că i se încalcă dreptul la muncă, prevăzut de Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Plecând din Europa, ar pierde însă tocmai acest sprijin".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com