"Mutu poate schimba destinul oricărei echipe" Dubla Briliantului la naţională, luată la mişto: 'A jucat cu nişte chelneri'

Mutu a intrat în zodia recordurilor personale: dubla cu Luxemburg l-a adus la patru goluri în spatele Regelui Hagi, în topul celor mai buni marcatori din istoria naţionalei. Atacantul se laudă şi cu cele 95 de goluri din Serie A, plus locul din TOP 10 marcatori în activitate în Italia. Fiorentina speră încă la locurile de Europa, iar toscanii îşi pun toate speranţele în Mutu: "Poate schimba destinul oricărei echipe", îl laudă Mihajilovic, care îi temperează pe jurnaliştii încântaţi de golurile lui de la naţională: "A jucat cu nişte chelneri"

"Suntem încă în cărţi pentru un loc de Europa. După cinci ani excelenţi, anul acesta a fost mai slab. Am avut accidentari, au fost absenţe, au fost ghinioane", a declarat Pantaleo Corvino la sportitalia.

Mihajlovic: "Aştept un gol de la Mutu"

"Aştept un gol de la Mutu", şi-a inceput Mihajlovic conferinţa înaintea meciului cu Cesena. "Vine după o dublă cu Luxemburg? Cu tot respectul, dar a jucat nu nişte chelneri. Încă sperăm la locurile de Europa", a mai spus Mihajlovic, care il lauda insa pe Il Fenomeno: "Poate schimba destinul oricărei echipe"

Fiorentina joacă azi, de la 16:00, pe terenul echipei care l-a dorit cel mai mult pe român în această primăvară, Cesena

FIORENTINA, echipa probabilă

Boruc, Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual; Montolivo, Donadel, Vargas; Santana, Mutu; Gilardino


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com