Petrescu are planuri marete: Il vrea pe Mutu la Kuban

Startul bun de sezon pe care l-a avut in prima liga din Rusia l-a determinat pe Dan Petrescu sa isi faca planuri mari de viitor. Din vara, "Bursucul" spera sa-l aiba la Kuban Krasnodar si pe Adrian Mutu.



Un atac Mutu-Traore este visul lui Dan Petrescu, in incercarea de a obtine o pozitie cat mai buna in clasament. Conform presei din Rusia, Dan Petrescu va incerca din nou sa il tranfere pe Mutu, dupa ce in iarna mutarea nu s-a realizat.

"Briliantul" va intra in ultimul an de contract cu Fiorentina, iar Petrescu spera sa obtina semnatura sa pentru 6 milioane de euro, suma ce ar intra in istoria lui Kuban Krasnodar.

Dupa trei etape in campionatul Rusiei, Petrescu a obtinut doua victorii si ocupa locul 4. Petrescu a fost desemnat si antrenorul lunii martie in Rusia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com