Mihajlovici se bazează pe Mutu împotriva lui Juve: "Trebuie să se sacrifice pentru echipă"

Nici o conferinţă de presă la Fiorentina fără să fie menţionat Mutu! Sinisa Mihajlovici, antrenorul toscanilor, s-a obişnuit să dedice o parte a conferinţei sale atacantului român, care a devenit în scurtul timp de cînd a revenit pe gazon cel mai important jucător al echipei.

Mihajlovici a declarat la conferinţa de presă ce a precedat partida cu Juventus că se bazează pe Adrian Mutu să joace la cel mai înalt nivel.


"Mutu nu trebuie să cîştige de unul dingur meciul,trebuie să se sacrifice pentru echipă şi, dacă reuşeşte să şi înscrie, atunci e cu atît mai bine. Ca să îl citez pe Delio Rossi, se joacă 11 contra 11. Mutu nu trebuie să fie «cireaşa de pe tort», trebuie să fie ingredientul tortului", a spus Mihajlovici la conferinţa de presă.

Atacantul român încearcă pe acest final de sezon să treacă bariera celor 100 de goluri marcate în Serie A. "Briliantul" a marcat e 96 de ori pînă acum, cu 6 meciuri înainte de finalul sezonului.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com