Mutu nu uită de unde a plecat! Şi-a ajutat fostul antrenor să ajungă la Fiorentina

Adrian Mutu i-a faciliat antrenorului Mihăiţă Ianovschi participarea la un stagiu de pregătire la Academia de fotbal a clubul italian Fiorentina



"Am vorbit cu Adi Mutu ca să-mi facă intrare acolo pentru că sunt sute de antrenori care solicită să meargă la echipe mari pentru pregătire. Adi a intervenit, iar când am ajuns toată lumea mă aştepta", a declarat Mihăiţă Ianvovschi, fiul antrenorului care l-a descoperit pe atacantul Fiorentinei.

Mihăiţă Ianovschi, în prezent antrenor la Şcoala de Fotbal Dani Coman, a studiat timp de trei zile structura şi modul de organizare a Academiei de fotbal a ACF Fiorentina. Ianovschi efectuează aceste stagii de pregătire pentru a-şi lua licenţa UEFA A - Elite, o licenţă nouă între UEFA A pe care o are şi Licenţa PRO.

"Această licenţă permite pregătirea jucătorilor de elită, cum ar fi selecţionate judeţene sau echipe naţionale de juniori. Am fost interesat la Fiorentina de probleme legate de echipele de juniori şi de organizarea academiei lor şi a echipei de elită juniori - Primavera. Din punct de vedere organizatoric şi al infrastructurii suntem departe, însă din punct de vedere al instruirii ne putem compara cu ei", a mai spus Mihăiţă Ianovschi.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com