Click: El a întrebat de Mutu după ce a ieşit din comă!

Cazul lui Andrei Podar, mare fan al Fiorentinei şi al «Briliantului», i-a uluit pe italieni

Vă mai amintiţi de puştiul român din Italia care, trezindu-se după două săptămâni de comă, a întrebat prima oară ce mai face Adrian Mutu?

Povestea incredibilă a lui Andrei Podar, un conaţional de 16 ani din Pieve a Nievole, i-a făcut pe italieni să-i vadă şi cu alţi ochi pe românii din „Cizmă".

„Miracolul" vine din Toscana. Adică de-acolo de unde Adi Mutu, de vreo 5 ani încoace, de când joacă la Fiorentina, se ţine mai mult de scandaluri decât de fotbal.

Îi datorăm însă „Briliantului" faptul că am auzit de Andrei. În urma unui anevrism cerebral, suferit la 23 februarie, tânărul a stat două săptămâni în comă.

La 19 martie, Mutu alături de mama copilului, Adriana, l-a vizitat pe Andrei la spital

Când s-a trezit, un miracol medical spun italienii, cu primele cuvinte s-a interesat de Mutu. Emoţionat de acest caz, fotbalistul român l-a vizitat pe băiat la spital şi i-a făcut cadou un tricou semnat. Au vorbit doar 20 de minute, pentru că Mutu avea antrenament, iar a doua zi era meciul cu Roma.

Marcând în poarta „giallorosso", Adrian i-a dedicat lui Andrei reuşita şi i-a promis că-l va aduce pe „Artemio Franchi" la meciul cu Juventus, de duminică. În camera sa de spital, Andrei era înconjurat de postere, cartonaşe şi poze cu Mutu.

Chiar el jucător la tineretul lui Monsummano, „Fratele Urs" - cum e poreclit puştiul de colegi la şcoală, pentru că e mai tăcut din fire - ţinea la loc de cinste şi o minge. Iubeşte fotbalul! „Joacă fundaş şi se înţelege extraordinar cu toată lumea. Îmi lipseşte mult, de-abia aştept să-l am din nou la antrenamente!", spune antrenorul său, Piero Galligani, în cotidianul „La Nazione".

Iubeşte şi Fiorentina, dar mai ales pe Adrian Mutu! Nu-i de mirare deci că vizita idolului său i-a făcut mult bine lui Andrei.

„În câteva zile am trecut de la o stare de teroare, la o mare bucurie", povesteşte acum mama copilului, Adriana. Însă tot ea plânge cu un ochi.

Medicul care l-a salvat pe Andrei, Nicola Rocella, a decedat la puţin timp după, răpus la 39 de ani de un infarct. „Mă rog în fiecare zi pentru el, numai datorită lui copilul meu şi-a revenit", mai spune femeia. Viaţa românului de 16 ani a fost ultimul dar al acestui medic italian pentru lume, scriu emoţionant italienii de la „Il Tirreno".

Va purta cască la fel ca a lui Cristi Chivu

Andrei şi-a revenit complet şi şi-a vizitat colegii la şcoală. A fost primit cu o mare petrecere şi cu mult interes.

„Medicii mi-au spus că a fost un miracol. Tinereţea şi faptul că a făcut sport au contribuit enorm la vindecarea lui. ", spune mama băiatului, care completează: „Când mă gândesc la copiii care erau în spital chiar spun că a fost un miracol".

Andrei va reveni pe băncile şcolii din mai şi pe terenul de fotbal din toamnă. Va trebui să poarte cască. „Ca aceea purtată de Chivu, un alt exemplu de campion", a încheiat ziarul „Il Tirreno".

Adi nu se lasă de petreceri!

Suspendat pentru meciul cu Milan, de duminică, Mutu a fost învoit de club pentru a merge în Republica Dominicană, la socri. Vineri, atacantul a revenit la Florenţa, unde a petrecut într-un club de noapte la aniversarea lui Francesco Flachi, care a împlinit 36 de ani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com