Probleme pentru Mutu? Italienii anunta o revolutie la Fiorentina

Jurnalistii italieni anunta o adevarata revolutie in lotul Fiorentinei la finalul acestui sezon, cand mai multi jucatori importanti vor fi vanduti, conducerea dorind sa dea startul reconstructiei.

Directorul sportiv al gruparii toscane, Pantaleo Corvino, este decis sa renunte la fotbalistii consacrati, cum sunt Gilardino, Vargas, Montolivo sau chiar Adi Mutu, in locul lor urmand a fi cumparati sau promovati de la echipa secunda jucatori tineri, de perspectiva si care cer salarii mult mai mici, informeaza violanews.


Totusi, renuntarea la "Briliant" este inca la nivel de discutie, Corvino temandu-se ca nu va putea aduce un alt fotbalist capabil sa il inlocuiasca pe roman si care sa isi asume aceleasi responsabilitati in timpul unui meci.

Fiorentina ii are in propria curte pe Jovetici si Ljajici, ambii putand juca pe postul lui Mutu, insa sarbul si muntenegreanul sunt inca foarte "cruzi" si pot ceda din punct de vedere psihic atunci cand presiunea va fi foarte mare.

De aceea, Adi Mutu ar putea primi o oferta care nu l-ar multumi pe deplin - prelungirea contractului pana in 2013, cand ar urma sa se retraga din activitate, dar cu un salariu redus si fara a avea asigurat locul de titular, ba chiar putand fi dat la o parte pentru a-i cali pe cei doi tineri mijlocasi.

Adrian Mutu are 32 de ani si evolueaza la Firenze din anul 2006.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com