Italienii sar la gatul lui Mutu

Adrian Mutu va vrea sa uite cat mai repede meciul pe care Fiorentina l-a disputat la Cesena, incheiat cu scorul de 2-2.

Atacantul roman a fost o umbra a jucatorului care a facut ravagii prin apararea Romei in urma cu doua saptamani, iar presa din Italia nu-l iarta.




Sub titlul "O duminica de uitat", editia tiparita a cotidianului italian Corriere dello Sport critica prestatia lui Mutu, de la care avea mari asteptari.

"Cu Roma a facut o partida mare si a marcat un gol, apoi a disputat un meci excelent la nationalaRomaniei, contra Luxemburgului, insa ieri (n.r. duminica) lucrurile n-au mers bine pentru Mutu. A facut o partida proasta, in care a primit un cartonas galben, care il va face sa rateze meciul cu Milan, si a contribuit la golul egalizator al Cesenei", scrie sursa citata.

Adrian Mutu a fost integralist in partida pe care Fiorentina a jucat-o la Cesena si pe care a terminat-o la egalitate, scor 2-2.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com