Mutu a schimbat foaia » A devenit cel mai muncitor jucător al Fiorentinei

Atacantul român încearcă din răsputeri să le reintre în graţii şefilor de la Firenze, după ce a fost subiectul unui scandal imens în pauza de iarnă, cînd a fost şi exclus din lotul echipei din cauza comportamentului.

Acum însă, decarul naţionalei şi al Fiorentinei a devenit unul din cei mai muncitori jucători din lotul lui Mihajlovici şi trage tare la fiecare antrenament să-l impresioneze pe tehnicianul sîrb. Presa din Italia susţine că briliantul încearcă să-i impresioneze pe şefi pe finalul acestui sezon, din care au mai rămas numai 6 etape, astfel încît, din vară, să-i fie prelungit contractul.


Ziariştii italieni susţin că soarta "Briliantului" nu a fost decisă încă şi oficialii echipei din Firenze aşteaptă să vadă evoluţiile lui Mutu în etapele care au mai rămas de disputat. Românul este anunţat titular în meciul de duminică, împotriva fostei sale echipe, Juventus, şi e considerat principalul pericol pentru poarta "Bătrînei Doamne".

Un om al contrastelor
Adrian Mutu i-a obişnuit pe fanii români cu atitudinea sa schimbătoare. Asemeni exemplului de la Fiorentina, Adrian Mutu a fost în centrul unui scandal şi în România, pe seama convocării sale la naţională.

Exclus de la echipa reprezentativă după episodul "Serbia", cînd a plecat din cantonamentul echipei naţionale pentru a pleca la o petrecere, Mutu a fost reprimit de selecţionerul Răzvan Lucescu la începutul acestui an şi a readus speranţele la calificare, fiind omul decisiv în victoria cu Luxembourg.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com