Italienii susţin că Fiorentina va avea cel mai tare atac, Mutu - Surdu: "Se va vorbi mai multă română, mai greu va fi să se înţeleagă" :)

Un site din Italia anunţă, din vara viitoare, cel mai "tare" cuplu de atacanţi: Mutu - Surdu :). Din păcate pentru atacantul stelist, cei de la julienews.it fac doar nişte speculaţii pornite de la faptul că Surdu devine liber de contract din vară.

Ştirea este de fapt o glumă pe seama numelor celor doi jucători: "Din anul următor, la Fiorentina se va vorbi mai multă română. Mai greu este să se înţeleagă. Alături de atacantul Adrian Mutu va fi vedeta în devenire de la Steaua, Romeo Surdu", scriu italienii.

Trebuie să spunem însă că jucătorul Stelei se bucură de ceva simpatie în Italia, după meciurile bune reuşite în Europa League, iar Genoa sau Cagliari şi-au anunţat intenţia de a-l transfera.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com