Aşa da, Mutule!

Adrian Mutu redevine fotbalistul model: a dat lovitura de start la un turneu de juniori, organizat în memoria victimelor unui tragic accident rutier, toţi copii.



După o evoluţie destul de palidă în meciul de duminică cu Juventus, Mutu a fost luni ambasadorul Fiorentinei la Turneul Melarancio.

Acesta e organizat în fiecare ani de juniorii clubului Casellina, în memoria celor 11 copii decedaţi în 1983 într-un accident rutier, în tunelul "Melarancio", de pe autostrada A1 din Italia.

"Briliantul" a fost primit ca o vedetă, într-un cor de aplauze, a dat lovitura de start a turneului şi a făcut zeci de poze alături de micuţii săi admiratori, cărora le-a adresat şi câteva cuvinte de încurajare.

„Eu am început să joc la 6 ani, la 15 ani eram la prima echipă şi la 19 deja la naţională", a fost mesajul lui Mutu pentru urmaşii săi de la Fiorentina.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com