Suspendarea lui Mutu readuce în Italia iz de Calciopoli: "În 2006 s-ar fi zis că a fost comandă"

Luciano Moggi, fostul preşedinte al lui Juventus, implicat în celebrul scandal Calciopoli, a comentat ironic suspendarea românului Adrian Mutu pentru meciul cu AC Milan, survenită în urma unui cartonaş galben acordat prea uşor de către arbitru în meciul cu Cesena, făcând aluzie la diriguitorii "diavolilor" care ar fi apelat la metode obscure pentru a scăpa de un obstacol important în drumul spre un nou "scudetto".


"Mutu a fost avertizat pentru un fault extrem de mărunt, ceea ce îl va împiedica să evolueze în partida cu Milan, extrem de importantă în economia luptei pentru titlu din Italia. Dacă un astfel de lucru s-ar fi întâmplat în 2006, s-ar fi spus că suspendarea a fost comandată, dar acum suntem în 2011, aşa că acel cartonaş galben este perfect normal..."

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com