La mulți ani, Consuelo!

Astăzi, superba soție a lui Adi Mutu împlinește frumoasa vârstă de 34 de ani. Noi îi urăm un călduros și sincer “La mulți ani!”, multă sănătate și toate dorințele sale să se îndeplinească.



Cu siguranță bruneta dominicană este una dintre cele mai importante persoane din viața lui Adrian. De nenumărate ori, fotbalistul a declarat că cele mai frumoase cadouri pe care le-a primit vreodată de la viață, dar și de la Consuelo sunt Adriana și Maya, “comorile familiei Mutu”, așa cum sunt ele alintate de parinții lor. Se pare că nu se vor opri aici, deoarece Consuelo și Adrian iși mai doresc cel puțin un copil.

Consuelo nu se înscrie in tiparul banal al soției de fotbalist. Pe lângă faptul că este foarte frumoasă, sexy și cu un suflet de aur, dispune și de o inteligență aparte, fiind ministru pe probleme externe al Republicii Dominicane la Vatican.

Noi îi mulțumim pentru că a adus soarele pe strada lui Adrian si îi urăm multă fericire alături de soțul și de ficele ei.

LA MULȚI ANI, CONSUELO!!!

Adina, Claudya și Corina

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com