Cel mai bun prieten al lui Mutu a fost suspendat 16 ani pentru cocaina! L-a dus de la aeroport la un SUPERPARTY :)

Suspendat pentru derby-ul cu AC Milan, Mutu a avut permisiunea conducerii Fiorentinei sa petreaca o vacanta de cateva zile alaturi de sotia sa in Republica Dominicana.

  Cel mai bun prieten al lui Mutu a fost suspendat 16 ani pentru cocaina! L-a dus de la aeroport la un SUPERPARTY :) La revenirea in Italia, Mutu a avut parte de o surpriza. Prietenul sau, Francesco Flachi, l-a asteptat la aeroport si l-a dus direct la petrecerea pe care a organizat-o pentru a-si sarbatori ziua de nastere.

Prietenia dintre Flachi si Mutu a devenit extrem de apropiata in ultimul an, dupa ce atacantul roman a fost suspendat dupa consumul de sibutramina. Nimeni nu-l poate intelege mai bine decat Flachi, fortat sa se retraga din cauza unei sanciuni de 16 ani luata dupa ce a fost depistat pozitiv de 3 ori cu cocaina!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com