FOARTE TARE! Cum a ajuns MUTU al 3-lea atacant din istoria lui Chelsea, la egalitate cu Drogba!

Nu sunt numai lucruri NEGRE legate de perioada petrecuta de Mutu la Chelsea. O statistica din DailyMail de astazi arata ca Mutu a reusit sa intre in primii 3 atacanti ai lui Chelsea la un capitol.

  FOARTE TARE! Cum a ajuns MUTU al 3-lea atacant din istoria lui Chelsea, la egalitate cu Drogba! Forma dezastruoasa a lui Torres la Chelsea in primele sale 9 meciuri a facut ca englezii sa-si puna intrebarea: care au fost cele mai proaste debuturi din istoria lui Chelsea pentru atacanti.

Torres a iesit pe primul loc, la egalitate cu Kalou si Kezman, dar Mutu a iesit pe locul 3 in acest top, la egalitate cu Didier Drogba.

Englezii au cautat in istoria recenta a lui Chelsea sa vada care au fost atacantii cu cele mai multe goluri in primele 9 meciuri jucate:

1. Crespo, 6 goluri
2. Drogba 5 goluri
3. Mutu, 5 goluri
4. Hasselbaink, 4 goluri
5. Anelka, 2 goluri
6. Shevchenko, 2 goluri
7. Pizarro, 1 gol
8. Gudjohnsen, 1 gol
9. Kalou, 0 goluro
10. Kezman, 0 goluri
11. Torres, 0 goluri

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com