Fiorentina rateaza doua puncte din cauza lui Mutu

Adrian Mutu a avut o prestatie oscilanta pentru Fiorentina, in remiza din deplasare de la Cesena, scor 2-2. Romanul a oferit o pasa de gol, insa a gafat monumental la reusita de 2-2 a celor de la Cesena.


Fiorentina a avut un start slab de partida, iar de acest lucru a profitat Cesena. Gazdele au deschis scorul in minutul 18, cu un sut superb al lui Luis Jimenez, din lovitura libera.

Obligati dupa primirea golului, toscanii au iesit la atac. Antonioli a facut minuni in poarta, scotand un gol ca si facut la o reluare cu capul a lui Natali, din minutul 25.

Portarul celor de la Cesena n-a mai putit interveni insa in minutul 35, cand Gilardino a fost scapat din marcaj si a punctat cu o lovitura de cap.

Mutu a fost sters pe durata primelor 45 de minute, dand semne de nervozitate in mintul 14. El a incasat un galben si apoi s-a certat cu arbitrul.

Dupa pauza, Mutu a fost ceva mai activ. Mai intai, romanul a fost aproape de un super-gol din lovitura libera in minutul 48, insa Antonioli a scos din vinclu.

In minutul 69, Mutu a contribuit la golul de 2-1, scotand perfect la marginea careului pentru un sut imparabil cu latul al lui Montolivo.

"Briliantul" s-a relaxat pe final de meci, iar in minutul 87 i-a pus pe cei de la Cesena pe contraatac, iar Caserti a stabilit scorul final cu un sut deviat.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com