Cesena pregateste un nou asalt pentru Mutu

Clubul Cesena, la care ar fi putut ajunge in ianuarie atacantul echipei Fiorentina Adrian Mutu, pregateste o noua oferta pentru internationalul roman, in speranta ca in vara va reusi sa convinga gruparea toscana sa renunte la jucator, informeaza tuttomercatoweb.com.



"Conform unor informatii aflate de Tuttomercatoweb, clubul, care trebuie sa incheie sezonul realizand obiectivul de a se mentine in Serie A, ar pregati deja un nou asalt pentru atacantul roman, in scopul de a convinge Fiorentina sa renunte la jucator. Mutu a mai fost la un pas de a ajunge la Cesena in perioada de mercato din ianuarie, inainte ca negocierile sa pice dupa rezolvarea disputei dintre atacant si clubul sau", noteaza site-ul italian.

Mutu a fost scos din lotul Fiorentinei timp de o luna, la 5 ianuarie, dupa ce a refuzat sa se antreneze pentru ca nu era lasat sa plece gratis la un alt club din Italia.

El dorea sa se transfere la Cesena, oficialii acestei grupari ajungand la o intelegere cu fostii impresari ai jucatorului, fratii Ioan si Victor Becali, pentru achizitionarea romanului din postura de fotbalist liber de contract.

Ulterior, Mutu a renuntat la colaborarea cu Ioan Becali si a sustinut o conferinta de presa in care si-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei, astfel ca a fpst reprimit in lot si a ramas la gruparea toscana.

Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com