Mutu i-a promis soției, cadou de ziua ei, o vilă pe malul golfului Taranto

Suspendat pentru meciul Fiorentina - Milan, 1-2 în weekendul trecut , Adrian Mutu (32 de ani) a primit permisiunea clubului de a petrece câteva zile în Republica Dominicană, la rudele Consuelei.



A fost petrecere în familia Mutu! Învoit de antrenorul Sinişa Mihajlovici, Adrian şi-a luat soţia şi a petrecut o vacanţă de câteva zile la părinţii Consuelei, la Santo Domingo, în Republica Dominicană. “Consuelo Mutu. Santo Domingo. Mini-Vacation!”, a confirmat pe Facebook chiar sud-americana. “Briliantul” a profitat de ocazie şi a sărbătorit-o pe soţia sa, care a împlinit 34 de ani, sâmbăta trecută. Internaţionalul român a pus ţara la cale şi, conform “Star”, i-a promis consoartei că va cumpăra o vilă la Taranto, în provincia Puglia, regiune încadrată de Marea Ionică şi de Marea Adriatică, în sudul Italiei. Ar fi o oază de relaxare pentru familie, în afara casei în care stau cei doi la Florenţa, oraş unde vor să se stabilească definitiv.



Proprietatea este cotată la 560.000 $

Libertatea a aflat că e vorba de o casă din San Vito, pe malul Golfului Taranto. Proprietarii au cerut pe vilă circa 560.000 $, dar preţul e negociabil. Casa are un singur nivel, hol de întâmpinare mare, două livinguri, unul cu şemineu, trei dormitoare, dar şi pivniţă, garaj subteran şi terasă, plus 800 de metri pătraţi de grădină, Cum soţii Mutu au scos la vânzare două dintre proprietăţile pe care le au la Miami, SUA, în selectul cartier Coral Gables, ei aşteaptă acum să scoată un preţ cât mai bun, sperând să obţină măcar 2.500.000-3.000.000 $. 600.000 $ vor fi investiţi în vila pe care a ochit-o “Briliantul”.

Îşi păstrează apartamentul din Miami

Mutu vinde două dintre proprietăţile sale din Miami, SUA (Florida): vila de pe Andalusia Avenue, pe care vrea 1.000.000 $, dar şi casa de pe Alhambra Circus, scoasă la vânzare cu 2.000.000 $. “Briliantul” nu va renunţa însă la apartamentul pe care îl are într-un bloc pe “27th Avenue”, în cartierul Coral Gables, cumpărat în 2008 cu 1.342.588 $.




Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com