Ziarul ring - "Noroc cu Mutu"

În opinia fostului atacant, Ionel Ganea, actuala naţională resimte acut lipsa unui jucător creativ care să facă tot jocul la mijlocul terenului şi să-i pună în valoare pe Adrian Mutu şi Ciprian Marica.


“S-a văzut că, dacă are baloane, Mutu este jucătorul care poate să facă diferenţa. Fără Mutu, cred că altul era rezultatul deşi România este cu mult peste valoarea Luxemburgului. Nu sunt un apărător sau vreun fan al lui Adrian Mutu, dar s-a văzut că, cel puţin în acest moment, este un jucător indispensabil pentru noi. Este cel mai valoros fotbalist al nostru şi, în ciuda scandalului cu Răzvan Lucescu, Mutu şi-a făcut treaba cât mai bine. Şi nu vreau să mai vorbesc despre meciurile în care Adrian a lipsit”,este de părere “Ganezul”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com