Mircea Lucescu: "Mutu poate juca pana la 37 de ani daca se va prezenta asa" Ce zice de acuzatiile de BLAT cu Serbia:

Mircea Lucescu spune ca nu i-a spus lui Razvan ca Mutu a tradat meciul cu Serbia. Antrenorul Sahtiorului spune ca a incercat doar sa sublinieze faptul ca Mutu nu a avoluat bine in acel meci.


"Nu i-am spus lui Razvan ca Mutu a tradat meciul cu Serbia, doar ca a jucat slab. Dupa meciul cu Serbia am spus ca nu e posibil ca Mutu sa aiba o astfel de evolutie, de atunci, el si-a ispasit toate pacatele. Modul in care s-a prezentat in viata si cariera lui conteaza cel mai mult. Daca se va prezenta atat de bine, eu cred ca poate juca pana la 37 de ani. Nu inteleg de ce s-au lansat acum aceste acuze. Atacurile agentului Becali sunt indreptate asupra mea si asupra echipei nationala. El da aceste declaratii ca sa stimuleaza aceasta polemica”, a spus Mircea Lucescu la Sport.ro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com