Mutu mai are patru goluri pentru a-l egala pe "Rege" în topul all-time al marcatorilor de la "naţională" » Aproape Hagi

"Briliantul" a ajuns la cota 31 la capitolul golurilor marcate în tricoul reprezentativei. L-a depăşit cu o lungime pe Bodola, omul de gol al "naţionalei" din anii '30

Cu cele două goluri marcate contra Luxemburgului,Adrian Mutu a trecut pe locul doi în topul celor mai buni marcatori ai "naţionalei" din toate timpurile: 31 de reuşite în 69 de meciuri. El l-a depăşit cu un gol pe atacantul "tricolorilor" din anii '30, Iuliu Bodola. Performanţa de marţi a "Briliantului" vine la exact 11 ani de la debutul său în echipa naţională: pe 29 martie 2000, într-un "amical" cu Grecia.

Golgeterul all-time al "naţionalei" rămîne Gheorghe Hagi, cu 35 de goluri, în 125 meciuri. Ultima reuşită a "Regelui" datează din septembrie 1999 şi a fost cea care ne-a dus direct la Euro 2000.


"Ai dat şi tu un gol şi ăla din ofsaid!" :-)
În jurul primului gol al lui Mutu la echipa naţională, cu Cipru, în 2000, marcat dintr-o poziţie afară din joc, există şi o poveste interesantă. La scurt timp după reuşită, "Briliantul" a avut un diferend cu Ganea, care i-a reproşat chiar în faţa colegilor: "Ce, băi, ai ajuns şi tu mare dacă ai dat un gol la echipa naţională şi ăla din ofsaid?!".

"Mi-ar plăcea să-l depăşesc pe Hagi în clasamentul golgeterilor, dar nu acesta e principalul meu obiectiv la echipa naţională"
Adrian Mutu

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com