Mutu, de doua ori mai tare decat Hagi! Ti se pare corect?!

Hagi a inscris 35 de goluri in 17 ani la nationala. Mutu, 31 de goluri in 9 ani. Mutu sta la "pomana" din partea saracilor! Ce se ascunde in spatele cifrelor?

  Mutu, de doua ori mai tare decat Hagi! Ti se pare corect?! Mutu mai are nevoie doar de 5 goluri pentru a-l depasi pe Hagi! Salvarea Briliantului vine de la... Luxemburg! Nu de alta, dar "saracii" l-au ajutat pana acum sa il ajunga din urma pe Hagi.

Cu ce se lauda Mutu: un gol cu Italia si doua cu Cehia. Si alte 28 cu Luxemburg, Moldova, Georgia, Andorra... Chiar ii place sa "bata" chelnerii! In 9 ani de nationala, a dat 4 goluri doar Luxemburgului!

Cu ce se lauda Hagi: golul "tuturor timpurilor" cu nationala Columbiei - golul Campionatului Mondial din 1994, gol cu Argentina la Mondialul din 1990.

Hagi a imbracat 17 ani tricoul nationalei. Mutu joaca pentru Romania din 2000, dar cu... pauze, in urma scandalurilor "sibutramina", "cocaina" sau "cum sa petreci cu sarbii dupa ce mi-au umilit tara".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com