Consuelo, «arma secretă» a lui Mutu

Naţionala României nu traversează o perioadă bună, rezultatele slabe din ultima perioadă punându-şi amprenta asupra fotbaliştilor.

Jucătorii ei au, însă, indiferent de dramele trăite pe teren, susţinătoare de nădejde în persoana soţiilor sau a iubitelor.

Acesta este și cazul frumoasei soții a lui Adrian Mutu. Consuelo tremură în faţa televizorului sau suferă alături de "Briliant", în tribune, la fiecare atingere de balon a „jumătăţii" ei.


„Briliantul" are o familie fericită cu bruneta din Republica Dominicană, Consuelo Matos. Sunt căsătoriţi de cinci ani şi jumătate şi au împreună două fetiţe, Adriana (5 ani) şi Maya (3 ani).

Consuelo nu este un fan înfocat al fotbalului şi arată asta de fiecare dată cand are ocazia. Prezentă alături de soţul ei la meciul dintre Italia şi Insulele Feroe, în toamna anului trecut, vedeta a fost surprinsă într-o poziţie ciudată, fiind mai preocupată de picioare şi de pantofii pe care îi purta.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com