Contra: "Se pune prea multă presiune pe Mutu, dar sunt sigur că va ajuta mult naţionala"

Fostul internaţional Cosmin Contra a declarat, miercuri, la Casa Fotbalului, că atacantul Adrian Mutu va ajuta foarte mult echipa naţională în partida cu Bosnia-Herţegovina, oferind încredere coechipierilor săi.


"Meciul cu Bosnia e decisiv pentru că o înfrângere ne-ar reduce foarte, foarte mult şansele de calificare, dacă nu chiar compromise total. Cred că vorbim foarte mult despre Adrian Mutu şi că se pune prea mare presiune pe el. El a revenit, e într-o formă bună, care poate ajuta foarte mult echipa naţională şi sunt sigur că aşa va fi.

Dar trebuie să ne concentrăm şi pe ceilalţi 22 de jucători care fac parte din lot, pentru că Adrian Mutu, dacă va face un meci bun în Bosnia, va fi ajutat de ceilalţi jucători, sunt sigur. El are puterea ca în jurul lui băieţii să prindă mai multă încredere şi prin lucrurile pe care le va face în teren va da încredere echipei", a spus Contra.

România va întâlni Bosnia-Herţegovina sâmbătă, de la ora 20.15, la Zenica, iar în 29 martie va juca împotriva Luxemburgului, la Piatra Neamţ, de la ora 20.45, în Grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com