Rămânem fără "briliant"? Ce şanse are Mutu să joace cu Bosnia

Mutu a pierdut o noapte şi înaintea meciului cu Bosnia! Nu e vorba însă de o nouă escapadă, ci de faptul că a făcut febră mare!

La 04:00, o oră la care colegii săi dormeau duşi în noaptea de miercuri spre joi, Mutu îl suna pe doctorul Pompiliu Popescu: "Doctore, vino la mine!". Diagnosticul pus de medicul tricolorilor pare un mizilic: amigdalită. Doar pare, pentru că, de fapt, situaţia lui Mutu stârneşte îngrijorare.

Adrian Mutu nu a dormit deloc în noaptea dinaintea plecării spre Bosnia. Aflat în camera de la Mogoşoaia, "Briliantul" a acuzat o stare de rău, a făcut brusc temperatură, iar la 04:00 dimineaţa a considerat că nu mai e de glumă, trezindu-l pe doctorul lotului naţional, Pompiliu Popescu. Termometrul avea să arate un pic mai târziu o temperatură de 38,6. Popescu a constatat că Mutu are amigdalele inflamate.



Roşu-n gât, noapte albă

Doctorul Popescu nu a mai dormit nici el deloc. Până la ivirea zorilor, a stat lângă Mutu. L-au pus imediat pe un puternic tratament cu antibiotice. "Boala în sine nu e greu de tratat, dar amigdalita debutează în forţă, cu o febră puternică! Asta este marea problemă!", a declarat ieri Pompiliu Popescu la antrenamentul pe care naţionala l-a efectuat dimineaţă în "Ştefan cel Mare". Antrenament de la care Adrian Mutu a lipsit! Ulterior, după plecarea în Serbia, starea sa s-a îmbunătăţit, dat fiind "antrenamentul" cu antibiotice. Febra i-a scăzut la temperatura normală, de 37 de grade, şi, conform stării de aseară, va juca!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com