Mutu face injecţii din 8 în 8 ore

"Il Fenomeno" s-a trezit cu temperatură mare, la ora 05:00, şi l-a căutat de urgenţă pe medic. L-a implorat: "Fă-mi ceva doctore, să fiu bine sîmbătă!". Pompi l-a trecut imediat pe un tratament intensiv cu injecţii din opt în opt ore. Suspect de amigdalită, Mutu a zăcut în camera lui de la Mogoşoaia pînă la plecarea lotului spre aeroport, ratînd ultima şedinţă condusă în ţară de Răzvan Lucescu, pe stadionul Dinamo.



Îmbrăcat gros la 15 grade Celsius
"Briliantul" a încercat să-şi mascheze, pe cît posibil, starea. Ochii umflaţi şi broboanele de transpiraţie de pe faţă, pe care şi le ştergea din cînd în cînd cu palma, i-au trădat frisoanele. Deşi atît la Bucureşti, cît şi la Sarajevo au fost în jur de 15 grade Celsius, iar majoritatea "tricolorilor" erau în tricouri cu mînecă scurtă, Mutu s-a îmbrăcat gros, cu trening, pe sub care mai avea un tricou şi o bluză. În avion staff-ul medical a cerut să nu fie pornit aerul condiţionat pe toată durata zborului.

S-a culcat în autocar
Cînd a ieşit din aeroport, Mutu s-a urcat direct în autocarul care i-a transportat pe jucători la Zenica. Era slăbit. Cum s-a aşezat pe scaun, a şi pus capul jos. A închis ochii, încercînd să adoarmă. Chivu l-a ajutat să scape de blitzurile fotoreporterilor şi a tras perdeaua din dreptul locului pe care stătea moleşit colegul său.

Fiorentina îi prelungeşte contractul pînă în 2013
Mutu a primit o veste bună ieri. Potrivit cotidianului italian "La Republica", Fiorentina ar fi dispusă să fie de acord cu dorinţa lui "Il Fenomeno" de a-i prelungi cu încă un an înţelegerea scadentă în vara lui 2012.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com