Presa din Luxemburg: Mutu a distrus miracolul

Presa luxemburgheză a scris după meciul pierdut în faţa României că naţionala antrenată de Luc Holtz a dat speranţe că poate reuşi o surpriză la Piatra Neamţ, dar aceastea au fost distruse de starul tricolorilor, Adrian Mutu.

"Un miracol împotriva României a fost aproape să devină realitate. Când Gerson a deschis scorul, mulţi au crezut într-o mare surpriză, dar bucuria nu a durat mult. Adrian Mutu şi-a arătat clasa şi a marcat de două ori. Luxemburg a reuşit o performanţă curajoasă, jucând fără frică. Românii au fost fluieraţi de propriul public. Luxemburg a marcat primul gol în actual campanie de calificare", a notat cotidianul Tageblatt.

Cotidianul Wort a scris că "Luxemburg a fost răpusă abia în repriza a doua". "La pauză era 1-1, apoi echipa gazdă a dominat clar, desprinzîndu-se în minutul 68".

Publicaţia Le Quotidien a precizat că "Gerson a turnat fundaţia unei posibile surprize, dar Luxemburg nu a reuşit să ţină de scor pentru o victorie de prestigiu". "Atmosfera la Piatra Neamţ a fost tensionată, auzindu-se scandarea «Demisia» la adresa lui Răzvan Lucescu. Mare păcat că Luxemburg condus doar două minute", a scris sursa citată.

Ziarul L'Essentiel a titrat: "Fără miracole pentru Luxemburg". "Oamenii lui Luc Holtz au crezut în şansa lor şi chiar au condus cu 1-0, cedând însă repede. Fără să fie într-o zi mare, România a câştigat datorită lui Mutu", a comentat publicaţia luxemburgheză.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com