ANALIZĂ: Mutu, izolat în atac!

Cele peste 500 de zile trecute de la ultima prezenţă a lui Mutu sub tricolor nu i-au ştirbit acestuia statutul de lider în echipa tricolorilor. Atacantul de 32 de ani le-a dat în permanenţă indicaţii în meciul contra Bosniei colegilor săi din ofensivă, în special lui Gabriel Torje.

Adrian Mutu a fost incert în zilele premergătoare partidei de pe "Bilino Polje", dar doctorii au reuşit să-l pună pe picioare pentru a fi în primul "11" al tricolorilor. De revenirea "Briliantului" se legau şi majoritatea speranţelor românilor, însă evoluţia sa a fost mai degrabă dezamăgitoare. Mutu a fost şi dezavantajat de tactica gândită de Răzvan Lucescu, întrucât marea parte a mingilor jucate spre el au fost degajările fundaşilor Goian şi Tamaş. Practic, cei doi au distribuit cele mai multe baloane spre vârful Fiorentinei.


Ba pe stânga, ba pe dreapta

Cum pentru tricolori construcţia a fost aproape inexistentă, Mutu a fost nevoit să coboare în dese rânduri spre mijlocul terenului pentru a fi căutat de coechipieri. Acesta a arătat o disponibilitate mare la efort, deşi era evident că nu este la potenţial maxim, şi a venit în dese rânduri în sprijinul mijlocaşilor de bandă, Deac şi Torje.

Surprinzător, "Briliantul" a fost păstrat pe teren până la final, contrar planului gândit de Răzvan Lucescu, în care Stancu urma să-l înlocuiască după circa o oră de joc. Dacă jocul i-a ieşit mai puţin, un alt lucru a fost edificator în ceea ce priveşte statutul lui Adrian în echipa României. Atacantul a comunicat în permanenţă cu colegii săi din atac, cărora le-a cerut deoseori să urce. A fost clar contra Bosniei că Adrian Mutu rămâne şi după un an de absenţă unul dintre liderii naţionalei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com