Silviu Lung speră ca Mutu să aibă o revenire mai fericită decît a avut-o el la Kosice, în '93 : "Adi e speranţa noastră"

Silviu Lung ştie perfect ce este în sufletul lui Adrian Mutu în aceste momente, cînd toată România îşi pune mari speranţe în el. Fostul goalkeeper al "naţionalei" din anii '80-'90 a trăit un asemenea episod în urmă cu aproape 18 ani. În 1993, fostul selecţioner Cornel Dinu l-a convocat după 18 luni de absenţă pentru partida de tristă amintire cu Cehoslovacia, 2-5, de la Kosice, din preliminariile CM '94. Veteranul Lung a fost preferat tinerilor de atunci, Stelea, Prunea şi Tene.


Lung speră ca Mutu să aibă o soartă mai bună: "Adi e un fotbalist excepţional, care poate decide singur un meci. E speranţa noastră! Nu are de ce să resimtă presiunea, e puternic mental".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com